Nyheter

3 nya lägenheter

Nu har vi byggt klart 3 st nya lägenheter i vår fastighet kv Gasellen 5 med adress Brunnsgatan 12 i Jönköping. En tidigare kontorslokal har nu omvandlats till 1 st 3 rum & kök, 1 st 2 rum & kök och 1 st 1 rum & kök. Alla lägenheterna är uthyrda

Nyrenoverade trapphus

Nu har vi färdigställt renovering av trapphusen i vår fastighet kv Lejonet 13 med adress Klostergatan 51 och Mollbergsgatan 8.

Cigarren målas om

Nu påbörjar vi målning av kv Cigarren 19 på Östra Storgatan 82-90. Cigarren är en av stadens största fastigheter och målningen sker i 3 etapper (år 2019-2021) med start på Ö Storgatan 82. Det blir ett imponerande ställningsbygge som de skickliga ställningsbyggarna på Falks byggnadsställningar utför. Måleriet kommer att utföras av Junaholms Måleri.

Våren på Torpagatan

Nu tycker vi att våren har kommit och kan påbörja våra utvändiga arbeten. Först ut är kv Lönnen 8 i hörnet av Torpagatan och Brahegatan.Vi kommer här att byta tak, isolera fasaden och ny puts, byta fönster och renovera balkonger inklusive nya räcken.

2019 års hyresförhandlingar är klara

Vi har förhandlingsordning med hyresgästföreningen för alla våra lägenheter och årets förhandling gav följande resultat. Från och med den 1 april 2019 höjs alla våra bostadshyror med 2,1 % i Jönköpings kommun 1,4 % i Gnosjö kommun 1,4 % i Gislaveds kommun Avvikelser kan förekomma för enstaka lägenheter eller fastigheter med detta framgår av hyresavin…

Läs Mer →

Nyrenoverad tvättstuga

Fredagen den 8 februari 2019 öppnade vi vår nyrenoverade tvättstuga på fastigheten kv Lejonet 13 med adress Klostergatan 51/Mollbergsgatan 8 i Jönköping.

Annorlunda cykelrum

I vår fastighet kv Möckeln 5 på Solbergagatan 8 i Jönköping har vi färdigställt ett nytt cykel och barnvagnsrum. Med durkplåt istället för ett målat betonggolv blir det i vart fall underhållsfritt.

Fyra nyrenoverade trapphus

Nu har vi färdigställt målning av 4 nya trapphus på vår fastighet Änglakören 3 och denna gång är det adresserna Igelkottsvägen 27-35. Vi byter även entrédörrar, belysning samt monterar kodlås.

Nu är det klart på Roliasgatan

Nu har vi renoverat klart de sista 5 huskropparna på vår fastighet kv Älghuvudet 3. Roliasgatan 12,14,16,18 och 20 har nu fått nymålade fasader och fönster, nya tak och renoverade balkonger med nya räcken.

Fasadrenovering på Klostergatan

På vår fastighet Mjölnaren Norra 14 belägen på ”riktiga” Torpa (söder om Torpagatan) i hörnet av Bruksgatan och Klostergatan har vi nu färdigställt en yttre renovering. Vi har bytt fönster och balkongdörrar till treglas med ljudrutor, tilläggsisolerat fasaden men ny puts samt renoverat alla balkongerna med nya räcken. Vi har även gjort en helt ny…

Läs Mer →

Back to Top