Nyheter

6 nybyggda studentlägenheter

Den 17 december var det slutbesiktning av de 6 studentlägenheter vi byggt i vår fastighet kv Gasellen 5 i hörnet av Brunnsgatan/Barnarpsgatan. Alla lägenheter är 1:or i storlek mellan 24 kvm (hyra 4521 kr/mån) och 34 kvm (hyra 5301 kr/mån) med välutrustade kök (kyl/frys, diskmaskin) och en gemensam tvättstuga till dessa 6 lägenheter.

Tegnergatan 14

Innan första snön kom färdigställde vi den utvändiga renovering på vår fastighet Kalmar 3. Vi har lagt ett nytt tak, målat fasader och fönster samt renoverat balkongerna. Vid kontroll visade det sig att balkongerna hade dålig betong så vi fick bila ner och gjuta nya balkongplattor

Drottninggatan 9

Nu är vi klara med vårt arbete på kv Lejonet 10, Drottninggatan 9 på Söder i Jönköping. Vi har bytt tak, tilläggsisolerat fasader med ny puts, renoverat balkongerna med nya räcken samt bytt alla fönster och balkongdörrar. Vi fick bila ner alla balkonger, förutom en, då det visade sig att balkongplattorna var sämre än vi…

Läs Mer →

Mellangatan 21-23

På vår fastighet kv Fotografen 9 har nu nu färdigställt målning av fasader och fönster samt putslagat sockel och runt entréer.

Fönsterbyte på Dalvik

Nu har vi startat arbetet med att byta fönster/balkongdörrar på vår fastighet kv Rodret 1 med adress Grymängsgatan 1-9 i Jönköping. Detta är andra etappen då vi bytte fönster/balkongdörrar på adressen Grymängsgatan 11-21 under 2020. I denna etappen byter vi totalt 208 enheter (fönster/balkongdörrar).

Etapp 3 är klar

Nu har vi målat klart Östra Storgatan 90 som var den 3:e och sista etappen för vår fastighet Cigarren 19.

Ännu en renovering

Nu har vi påbörjat ännu en utvändig renovering för 2021. Denna gång på vår fastighet kv Kalmar 3 med adress Tegnergatan 14 i Jönköping. Vi byter tak, nya plåtarbeten, renovering av balkonger samt målning av fasad och fönster.

Målning på Mellangatan

Nu har vi påbörjat målning av fasad och fönster på vår fastighet kv Fotografen 9 med adress Mellangatan 21-23 i Jönköping.

Cigarren, etapp 3

Ställningen är nu på plats och efter påsken påbörjas målningsarbetet av 3:e och sista huskroppen på vår fastighet kv Cigarren 19.

Våren 2021

Nu är det full fart på våra fastigheter när det gäller utvändiga renoveringar. Vi har börjat på vår fastighet Lejonet 10, Drottninggatan 9 i Jönköping. Här skall vi byta tak och plåtdetaljer, byta fönster och fönsterdörrar, renovera balkonger, tilläggsisolera fasaden och sedan en ny slätputs.

Back to Top